27 June 2011

::Rindu Datang Lagi::

Assalamualaikum semua....

Yes i'm back!!Sudah lama x berblogging.huhuhuhu..rindu saya tak?
Owh pg isnin,hujan lebat pulak tu, masuk ofis ja macam masuk peti sejuk dah....
semua pakat berbungkus arini ngan baju sejuk atau pashmina...hehehehe... ^_^
Keletihan pon masih belum hilang lagi dengan jadual aktiviti yang sungguh padat akhir2 ni...

Lama Cik Husna tak meng'update'kan citer kat sini....bukan Cik Husna menyepikan diri...
banyak sebenarnya nak story mory ni...tp tak sempat nak bukak blog pown....

lepas ni baru nak start aktif berblogging dan
terutamanya sekali menyambung kembali menjahit baju2 customer...
siapkan dulu mana yang patut sbb lagi 1 bulan ja lagi kita nak menyambut awal Ramadhan...


Start 8-15 Jun 2011 ari tu Cik Husna n kengkawan g Kursus Induksi Umum di Ancasa Allsuites Resort & Spa kat Port Dickson, N9....
walaupun penat, tp best sangat2...
banyak ilmu yang Cik Husna perolehi dan terutamanya dapat berkenalan dengan kawan2 baru...
semua enjoy n happy kan!!!!
Pengalaman tak bleh lupa, Cik Husna dilantik jadi penghuluwati untuk kursus ini...
hahahaha...
pukul 5.30 pagi lagi dah wat morning call, kejutkan kawan2...
tp rasanya 3 malam yang terawal ja la...lepas tu dah tak da aktiviti riadah pagi...
so sian nak kejut kawan2 bangun awal sngat...huhuhu
anyway, thanks to all my frenz coz support me as "Penghuluwati" for
Kursus Induksi Umum Bil. 3/2011 MOSTI..
Balik je dari kursus, sempat masuk kerja 4 hari ja....
tiap2 ari balik kerja malam sbb banyak sangat kerja yang mesti diselesaikan segera
balik kerja pown dah penat, sempat menjahit hujung minggu ja...
itupun tak sempat jgak siapkan semua...huhu

Pastu,malam selasa minggu lepas Cik Husna berangkat pulak balik Kedah...
sebab Cik Husna mendapat pelepasan cuti tanpa rekod untuk join aktiviti tahunan
Ikatan Relawan Rakyat Malaysia...
Ujian Kemahiran Menembak RELA peringkat Daerah Yan..(22 Jun 2011)
woaaaaaa....berbaloi Cik Husna balik kali ni sbb menjadi Johan untuk acara senapang patah (Relawati)
& naib johan Colt M16 (Relawati) dan membawa pulang hamper ketiga untuk
Johan Keseluhuran Relawati...
dan tak lupa, bertemu kembali dgn semua orang...enjoy n happening sngat time ni...
thanks to all coz support me.....yey!!!

belum sempat enjoy kat kampung, Cik Husna terpaksa balik Putrajaya keesokan harinya...huhuhu
nasib baik sempat makan durian n manggis...
coz start 24-26 Jun 2011 ada pulak Bengkel Pengemaskinian Tatacara & Prosedur Perolehan
kat Malacca Straits Hotel di Melaka....
Cik Husna salah seorang urusetianya...sebab anjuran dari Seksyen Perolehan,
Bahagian Kewangan MOSTI...

Alhamdulillah, syukur seadanya...
Apa yang berlaku pasti ada hikmah di sebaliknya
maybe this is the best for me yang ditakdirkan olehNya
Ku panjatkan syukur keatas pencipta alam yg maha mengetahui lagi maha menyayangi....
Terima kasih ya Allah...Aku sangat2 bersyukur dgn apa yg berlaku...

Moga hari-hari yang mendatang lebih ceria dan indah buat Cik Husna dan kawan2...aminnnn
© © © © ©