20 May 2011

:: HARI INOVASI & APC ::

©.........Salam semua.....©
walllaweeii....wahhhh...kepenatan yang teramat sngat....kesian kan!!!
tak sempat nak menjenguk blog pon...
padahal dah lama Cik Husna nak citer pasal Hari Inovasi & APC ni...
pengalaman yang terindah n happy sesangat time ni..
segala kepenatan, masalah, bebanan fikiran semuanya hilang time ni..
yer la...kawan2 di sekeliling, bercerita, bersuka ria n ketawa setiap masa
tambah2 plak dapat plak kengkawan baru yg happy go lucky...

Hari ni merupakan hari pertama pasukan KOIR MOSTI membuat persembahan di luar
hurmmmm...mcm mn la Cik Husna ni terjebak dalam koir ni kan...
semua orang kat Bahagian Cik Husna ni tak sangka yg Cik Husna boleh terlibat sama dalam group ni..
hahahaha...tak lain tak bukan, thanks tu Cik Keth n Cik Mai coz
usulkan nama Cik Husna kat Abg Zul (Ketua Koir) kita..
time tu aku just minat jer...nak kata bakat menyanyi tu tak la terror sangat pown...
hahahaha..

k la...Cik Husna tak nak bercerita panjang....
korang layan jer ek gambaq2 kat bawah ni...
kerja bertimbun atas meja ni..kena settle hari ni jgak...wuwuwuwuwuuuu
ptg karang ada latihan koir kat Studio Cikgu Siti Hajar plak kat Ampang...
so..kena cepat2 settlekan kerja walaupun sekarang time rehat....
hehehehe...
© © © © © © ©
Cik Husna & Kak Zu (walaupun anak dah 3 masih cun)
©
Satu rumah + Satu Ofis + Satu Group
©

Koir Mosti with Koir Kimia
©

Group Koir with Cikgu Siti Hajar, Cikgu Is & Kak Rima
©

sukanya time ni...gelak ketawa..hilang semua kedukaan
©

gediknya la time ni
©

Cik Mai la ni candid lak...
©


bergambar je budak dua orang ni
©

Mai n Kak Yus
©

posing lagi
©

Cik Husna & Cikgu Is
©

sukanya saat2 gembira masa ni
©

senyummmmm
©

3 anak dara pingitan
©

sempat ag posing dalam bas
©

peeeewiiitttt
©


04 May 2011

:: Rindu ::

Rindunya kat dia...hehehe...sapa 'dia' tu ek..
hahaha...mestilah blog saya ni...dah lama tak on9 kan..kan..
Rindunya nak pot pet kat sini..huh...2 minggu yang sangat mencabar...
ditukarkan dari bawah unit pentadbiran ke seksyen perolehan..
Alhamdulillah..semuanya berjalan dgn baik..walaupun ada membuat sedikit kesilapan,
masih boleh diperbaiki.
banyak yang berubah dalam masa 2 minggu ni, bertukar ke rumah baru..bertukar bidang kerja baru...
alhamdulillah..semuanya ke arah yang positif dan sekaligus membuatkan aku berazam membuktikan yang terbaik..walaupun masih ada unsur2 negatif yang masih aku tak dapat nak hilangkan..
andai dapat dikembalikan 3 tahun yang lepas, mungkin unsur2 negatif itu takkan menganggu kehidupanku kini.
anyway...yang lepas usah dikenang lagi...teruskan hidup, lupakan apa yang dah berlaku...
sebenarnya banyak yg nak diceritakan ni...tp masa ni slalu cemburu kat aku..minggu ni tiap2 ari ada latihan koir coz minggu depan ada persembahan sempena Hari Inovasi kat SIRIM, Shah Alam.
hope, kami semua dapat membuat persembahan yang terbaik walaupon tak ramai ahli koir sekarang ni.
k, la...nak chow dulu..coz dah siapkan kerja..now nak turun latihan koir..
bubye...t kita jumpa lagi k...miss u.....